SPA-kväll med Ida Hallberg. | IDA HALLBERG

Anmäl dig till evenemanget genom att ange datum för evenemanget, namn och telefon i mailet till info@idahallberg.se eller skicka ett meddelande till mig via hemsidan här! Begränsat antal platser. Swisha till 1235331558 för att säkra din plats senast tre dagar innan ett evenemang.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

SPA-kväll med Ida Hallberg.

november 12 @ 18:30

250kr
Spa med Ida

Vacker hy med lyster och väldoft är det vi alla kvinnor vill ha och är minst lika viktig för män. Huden är vårt största organ och kräver en omsorgsfull vård för att fungera normalt. Det blir en lyxig SPA-kväll med hälsocoach Ida Hallberg i Simrishamn. En skön SPA-behandling ingår och Ida guidar oss genom en hudvårdsritual som lätt kan bli en god vana. Under kvällen får du prova ett härligt sortiment av ekologiska och och effektiva hudvårdsprodukter som ger cellerna vad de behöver. Det blir gott för alla sinnen när vi provar oss fram. Kom hem med en härlig och skön känsla som varar länge. Det bjuds också på hälsofika under kvällen. Gåva utlovas.

Anmäl dig till I balans med Ida genom att skriva vilket datum/evenemang det gäller, namn och telefon till mail: info@idahallberg.se

Begränsat antal platser. Swisha till 1235331558 för att säkra din plats senast tre dagar innan evenemanget.

Detaljer

Datum:
november 12
Tid:
18:30
Pris:
250kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
www.idahallberg.se

Arrangör

I balans med Ida
Telefon:
0700392332
E-post:
info@idahallberg.se
Webbplats:
www.idahallberg.se

Plats

Idas Hälsocoach Rådmansg.9
Stora Rådmansgatan 9
Simrishamn, 27231 Sverige
+ Google Map
Telefon:
+46700392332
Webbplats:
https://idahallberg.se
Scroll to Top