Få lust att röra på dig | IDA HALLBERG

Ekologisk Kost och Näringsrådgivning

IMG_1756

Mat mat mat!

En av mina stora passioner är god mat. Ett plus är ju förstås om maten både är delikat OCH nyttig. På Instagram- @ibalansmedida och på Facebook- I balans med Ida, gör jag inspirerande inlägg om smakrika rätter och mattips. Jag delar även med mig av annat som händer i mitt liv och som berör mig …

Mat mat mat! Läs mer »

IMG_6230

Ekologisk Kost och Näringsrådgivning

Boka kostrådgivning som ett första besök hos mig och i mötet diskuterar vi olika vägar som finns vad gäller näring och kost. Vi tar reda på dina behov och mål under samtalets gång. Vi jobbar med nutrimetern som en livsstilsanalys. Kanske väljer du att påbörja något av mina upplägg för näring & kostrådgivning därefter. Då …

Ekologisk Kost och Näringsrådgivning Läs mer »

img_2389

Vill du ha ny energi och inspiration? Klicka här och se filmen

Anmäl dig till mitt hälsoprogram.

kom-i-balans-med-Ida-Hallberg0471

Få mer kraft med rätt näring

Det blev flera hälsovinster för Mona efter Hälsoprogrammet. Mona | Simrishamn Läs mer om mitt hälsoprogram.

Scroll to Top