Kickstarta din Hälsoresa med Ida hallberg | IDA HALLBERG

Kickstarta din Hälsoresa med Ida hallberg

Livskvalitet med mer näring!

Hur ska man få med allt nyttigt på tallriken? Inuti och utanpå märks det om vi inte får tillräckligt med näring. Det handlar om rätt näring och ett optimalt upptag för att våra celler i kroppen ska fungera. Under denna 28-dagarsperiod kommer du få ett kostupplägg som är utrensande och gör dig glad, pigg och stark.

Boka kostrådgivning eller något av mina 28-dagarsprogram så att du kan komma igång snart. Hitta till bokningskalendern överst här på hemsidan.

Rådgivning på telefon/videosamtal eller på plats: Stora Rådmansgatan 9, Simrishamn

Alla vill ha hälsan och må bra.
Många säger att ett gymkort och hård träning kommer att vara nyckeln till att de ska må bättre. Men är det där man ska börja för bli pigg och stark?
FÖRSTA STEGET ÄR RÄTT NÄRING MENAR JAG.

Inuti och utanpå märks det om vi inte får tillräckligt med näring. Det handlar om rätt näring och ett optimalt upptag för att våra celler i kroppen ska fungera. Hur ska man få med allt nyttigt på tallriken? Jag förklarar vilka valmöjligheter som finns när det gäller kost & näring.

Under programmet kommer du igång med nya rutiner och får verktyg att starta en ny livsstil.

✨KÄNNER DU IGEN DIG?✨

🍭Sötsug
😴Trött
😩Värk och smärta
🤢Lätt för att bli sjuk
😒Problem med magen
😞Nedstämdhet
🙄Behöver gå ner i vikt
😑Problem med eksem eller allergi…

VILL DU BLI AV MED DETTA?
Boka din tid i bokningskalendern. Om fullvärdig ekologisk kosthållning, vårt näringsbehov, tillskott och Hälsoprogrammet.

Rulla till toppen
Scroll to Top