Friskvård för företag gör din personal pigg och frisk | IDA HALLBERG

Friskvård för företag gör din personal pigg och frisk

KLICKA HÄR OCH SE ERBJUDANDET NEDAN:

Friskare personal som har mer energi kan ses som en vinstbuffert. Att vara långtidsfrisk, det går dessutom att räkna hem.

Ger ni också personalen ett gymkort? Hur många använder det egentligen?

De flesta företag satsar idag på att ge de anställda ersättning för träningskort. Ett vanligt gym i Sverige säljer absolut flest årskort i januari månad och det är då som de flesta faktiskt tränar regelbundet. Statistiken säger att ca 60% slutar träna efter bara två månader och denna utgift har i själva verket inte gett företaget särskilt mycket friskvård som arbetsgivaren kan tillgodoräkna i färre sjukdagar eller friskare personal över året. Övervikt, värk i axlar, nacke och ryggproblem ses ofta på arbetsplatser idag. Ingen blir sjukskriven för ett osunt leverne på fritiden utan det är arbetsgivaren som drabbas när personalen inte tar ansvar för sin hälsa.

Kost/Träning= 80/20. Vi äter oss i form. Får vi inte snabba resultat av träningen så ger vi upp. Men det är i själva verket kosten som styr vår hälsa.

Av erfarenhet som hälsocoach vet jag hur viktigt det är att tanka kroppen med rätt bränsle. Oavbruten stress, press och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.

Stillasittande arbetsuppgifter och överbelastning orsakar dålig cirkulation i muskler. Ofta är nacke och axlar problemområden. Över tid ger detta förslitningsskador. Studier visar att massage ger ökad cirkulation där spänningar släpper och dessutom verkar massage lugnande då hormoner frisläpps som sänker stressnivåer i kroppen. Regelbunden massage minskar risken för oro, depression och stärker också immunförsvaret.

Jag lär ut vikten av att ta hand om sig, vikten av bra näringsrik mat och massage som friskvård för att orka mer och för att få bättre livskvalitet.

Vi skräddarsyr en plan utifrån individen och behov. Min erfarenhet är att om man får påverka planen själv följer man den till 100%. Att tillsammans kartlägga vanor och ovanor gör att man kan ändra dem för att man vill.

Ge din personal möjlighet att må bättre och öka produktiviteten i företaget. Våga göra förändringar som leder till bättre hälsa och lägre sjukfrånvaro. Hör av dig för mer information om mina föreläsningar och kostnadsförslag på kostupplägg och massage.

  • NYSTART- BRA MAT & FIKA: 56 dagar livsförändrande kostprogram. Inkl. kostschema, tillskott (med vitaminer, mineraler probiotika mm) föreläsning om näringslära  och kroppens behov. Coaching och pepp under hela perioden. Uppföljning tillsammans efter halva tiden och även enskilda samtal samt uppföljning efter 8 veckor.
  • MASSAGE: som friskvård på arbetsplatsen. Vi lägger upp en plan för när jag ska komma till er.
  • NYSTART- BRA MAT & FIKA + MASSAGE i kombination.
Rulla till toppen
Scroll to Top